Social Media beheer

Social media, een verzamelnaam voor platformen waar mensen en/of bedrijven informatie met elkaar delen op een gebruiksvriendelijke wijze. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, YouTube of bijvoorbeeld Snapchat. Gebruiksvriendelijk, dan kan ik het toch zelf doen? Dat kan zeker! Alleen The Next Sentence biedt daarbij een herkenbare stijl, volledig passend bij jouw bedrijf en de doelgroep, die bij elke post terug keert. Want hoe wordt herkenbaarheid gecreëerd? Door consequent te zijn in uitstraling, zijn wat jouw doelgroep wil zijn en deze elementen te herhalen. Benieuwd wat The Next Sentence hierin voor jou kan betekenen? Klik dan hier en neem gerust contact, dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.


Stap 1

.

Jouw bedrijf leren kennen, want om jouw bedrijf draait het immers. Samen gaan wij kijken naar wat er belangrijk is binnen jouw bedrijf. Waar staan jullie voor? Wat willen jullie uitstralen? Wie behoort er tot de doelgroep en welke doelgroep willen jullie aanspreken? Wat zijn jullie doelen op lange termijn? En welke doelen hebben jullie op korte termijn? Door daar samen naar te kijken, kan The Next Sentence een social media plan op zetten.

Stap 2

 .

The Next Sentence gaat aan de slag met het schrijven van een social media plan voor jouw bedrijf. Hierbij wordt er gekeken naar kleuren die belangrijk zijn, feestdagen die interessant zijn en/of passen binnen jouw bedrijf en terugkerende en/of eenmalige acties die op de social media kunnen worden geplaatst. Samen bespreken wij het social media plan en kijken wij welke ideeën het best passen binnen jouw bedrijf. 

Stap 3

.

Wanneer het social media plan is goedgekeurd, gaat The Next Sentence via de social media voor jouw bedrijf aan de slag. The Next Sentence zal bij feestdagen, terugkerende en/of eenmalige acties jouw bedrijf via de mail of per telefoon herinneren. Net wat voor jou prettig is. En is er juist iets wat jou leuk lijkt om op social media te plaatsen? Dan is The Next Sentence ook altijd bereikbaar via de mail, per telefoon of natuurlijk via de social media. 

But also ...

Naast dat The Next Sentence het aanbiedt om de social media van jouw bedrijf te beheren, is het ook mogelijk om The Next Sentence in te schakelen bij het maken van een video over jouw bedrijf, een bepaald evenement of een collega/medewerker. En dat niet alleen, ook kan The Next Sentence jou helpen bij het ontwerpen van een huisstijl, het nodige drukwerk of een website. Eigenlijk is alles op het gebied van creativiteit bespreekbaar bij The Next Sentence. Want naast dat The Next Sentence zelf veel kan op het gebied van creativiteit, heeft The Next Sentence ook veel connecties binnen de creatieve markt. Dus zijn er vragen? Of heb jij hulp nodig van The Next Sentence? Klik dan hier en neem gerust contact op, dan kunnen wij samen kijken naar de mogelijkheden.