About

Lianne Hendriks (23) eigenaar en oprichter van The Next Sentence heeft een enorme passie voor het bedenken en uitwerken van creatieve ideeën. Na het afronden van haar opleiding Ruimtelijke Presentatie en Communicatie aan het Nimeto te Utrecht heeft zij een lange tijd gezocht naar wat zij nou precies wilde.

'In 2015 begon ik aan mijn tweede HBO opleiding. Na een halfjaar werd het duidelijk dat ik ook deze opleiding niet ging afmaken. Ik wilde helemaal geen boeken lezen, theoriën stampen of tentamens maken. Ik wilde dingen doen, bezig zijn, werken. Ondanks mijn vastberaden keuze, vond ik het enorm spannend. Gelukkig kreeg ik van mijn familie en vrienden alleen maar support en positieve reacties.

Dus daar ging ik dan, het werkende leven in. Bij de DMF groep nam ik diverse opdrachten aan variërend tussen hostess, sales en promotie en elke week zat ik acht uur op kantoor bij EuroRecruiters om de social media te beheren. Later kreeg ik een optie om vier dagen in de week op kantoor plaats te nemen waarbij ik naast de social media ook andere werkzaamheden ging verrichten. 

Maar na een verhelderend functioneringsgesprek met mijn leidinggevende in het begin van 2017 kwamen wij er samen achter dat uiteindelijk de social media beheren mijn favoriete bezigheid is. Een campagne opzetten, een merkimago creeëren en/of daar aan vast houden, likes en volgers binnen halen en een planning maken en beheren, daar genoot ik het allermeeste van. Dat was duidelijk. Maar duidelijk was ook dat het bedrijf waar ik werkte daar niet iemand fulltime voor kon aannemen.

En zo ontstond het idee voor The Next Sentence, een betaalbare Social Media Agency voor de kleinere bedrijven. Om zo ook deze bedrijven de mogelijkheid te geven een sterk beeld van zichzelf neer te kunnen zetten via social media. Benieuwd wat The Next Sentence voor jouw bedrijf kan betekenen? Klik dan hier.'

."Make a list of things that make you happy, make a list of things you do everyday, compare the lists, adjust accordingly."

.

Contact